Poorten
Aansluitend bij uw hekwerk
  1. Tijdens de montage van het hang- en sluitwerk kan de draairichting van de poort worden bepaald. De scharnierconstructie is zodanig ontworpen dat deze zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd kan worden. Ook reeds gemonteerde poortvleugels kunnen links- of rechtsdraaiend omgebouwd worden.
  2. Naast het cilinderslot met dag- en nachtsslot (met geanodiseerde deurklinken en rozetten) is de poort naar keuze met horizontale nachtslot verkrijgbaar. Het nachtslot dringt 60 mm in de tegen vleugelpoort en sluit met een cilinderslot. Het voordeel hiervan is een hogere stabiliteit en betere inbraak beveiliging.
  3. De ophanging van de poortvleugels sluiten compact op de poortstijlen aan. De vleugels kunnen niet gelicht worden als de poort gesloten is. Boven de scharnieren zijn voorzieningen aangebracht welke de demontage van de poortvleugels verhinderen als deze gesloten zijn.
  4. Ook de ontwikkelde geïntegreerde constructie van de bodemvergrendeling voorkomt letsel en is bij een gesloten poort niet toegankelijk. Zo worden op speelplaatsen van basisscholen, speeltuinen en sportcentra geen letsels veroorzaakt door uitstekende delen.
  5. De poortophanging (van buiten gezien) met stabiliserende montageplaat en de hekwerkaansluiting.
De poortvleugels (van binnen gezien) zijn met de uitschroefbare scharnieren zowel horizontaal als verticaal op de milimeter nauwkeurig af te stellen. Een perfecte eindafstelling van de complete poort is daardoor gewaarborgd. In tegenstelling tot de gangbare scharnieren zijn de scharnieren van dit hekwerk zodanig geïntegreerd dat deze niet buiten de hoofdvlakken van het hekwerk treden.
Contact graag

Foto's hekwerk poorten

1

Nieuws

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief