Ballenvangers
Nieuw product in onze lijn
Stalen rasterwerk van kruiselings gepuntgelaste stalen draden vormen een sterke constructie doordat de verticale draden aan weerskanten omgeven worden door horizontale versterkingsdraden. Aan beide rasterwerkuiteinden zijn steeds twee verticale draden van 8 mm doorsnede aan elkaar gelast voor het opnemen van bevestigingsschroeven.
De draden zijn dubbel getrokken ronde stalen draden, horizontaal 8 mm in doorsnede, verticaal 6 en 8 mm. Deze bieden een zo klein mogelijk werkingsoppervlak voor schadelijke agressieve stoffen in de lucht en voor regendruppels. Zij zijn snel drogend en er ontstaat praktisch geen aanslag. Door de rondingen is er geen gevaar voor verwondingen.

De mazen van het onderste rasterwerk tot 2 m hoogte zijn 50x200 mm en daarboven 100x200 mm. (afwijkende maten in overleg)

De afmetingen van de ballenvangers zijn:
  • Werklengte 2520 mm.
  • De hoogte kan variĆ«ren van 630 tot 2230 mm in trappen van 200 mm.
  • De matten worden over elkaar heen geschroefd.
  • De hoogteniveaus variĆ«ren doorgaans van 2 tot 6 meter, waarbij er matten van twee meter hoogte, al of niet afgezaagd, boven elkaar worden gehangen.
  • Het rasterwerk wordt opgehangen in stijlen van INP-staal (in volgens statistiche berekening vereiste afmetingen)
De ballenvangers hebben een vanghek met een isolering van het contactgeluid. Om uitbreiding van trillingen en het geluid te beperken worden tussen staanders en matten buffers geplaatst van niet verouderend rubber. Ballenvangers kunnen eventueel nog versterkt worden door dikkere staanders te plaatsen.

Foto's ballenvangers

1
1

Nieuws

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief